Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Jedina banka na Festivalu zdravlja u Domu omladine

    Eurobanka je jedina banka koja će posetiocima Festivala zdravlja  predstaviti svoje pakete zdravstvene zaštite klijenata i njihove dece – jedinstvene na bankarskom tržištu kod nas. U saradnji sa zdravstvenom ustanovom BEL MEDIC, Eurobank je pokrenula uslugu Medifree Kids. Svi klijenti koji imaju otvorene račune za prijem zarade EuroPLATA Premija i EuroPLATA Sport od sada mogu da za svoju decu koriste besplatne pedijatrijske usluge. Tokom dvodnevnog Festivala zdravlja koji se 17. i 18. marta održava u Domu omladine, posetioci će na štandu Eurobank moći da saznaju koje sve pogodnosti prate Medifree program, a u popodnevnim satima na štandu banke biće prisutni i iskusni pedijatri Bel medic-a koji će odgovarati na sva pitanja roditelja. Za najmlađe posetioce Festivala spremni su i slatki pokloni.

    Deca postojećih i novih klijenata (uzrasta do 18 godina) u okviru ove ponude imaju profesionalnu medicinsku brigu koju čine besplatni pregledi pedijatra, fizijatra, ORL specijaliste i to dva puta godišnje, kožne probe na alergene iz vazduha i hrane, i značajne popuste na druge preglede i laboratorijske analize.

    Medifree Kids je peti po redu Medifree program, a u ponudi Eurobank su Medifree,  Medifree Sport, Medifree Exclusive, Medifree Zlatne godine. Sa Medifree Kids karticom moguće je jednim pozivom zakazati i bez čekanja obaviti preglede u Bel Medic-u na tri lokacije u Beogradu.

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE