Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    KKR zadovoljan dosadašnjim investicijama u Srbiji

    Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predstavnicima američkog investicionog fonda KKR o stanju srpske ekonomije, sporazumu sa Međunarodnim monetarnim fondom i novim investicijama, saopštila je Vlada Srbije.

    Kako se navodi, Vučić je na sastanku istakao da je politička stabilnost najvažnija za ekonomski rast i dodao da će Srbija učiniti sve kako bi održala stabilnost u regionu.

    Dejvid Petreus koji je na čelu KKR-ovog Globalnog instituta, čestitao je Vučiću pobedu na nedavno održanim izborima i naglasio da činjenica da je do pobede došlo nakon sprovedenih reformi predstavlja značajan dokaz da je Srbija na dobrom putu.

    On je istakao da je KKR zadovoljan dosadašnjim investicijama u Srbiji i izrazio nadu da će uskoro proširiti svoj investicioni paket, kako u Srbiji tako i u regionu.

    Vučić je razgovarao sa predstavnicima KKR i o pronalaženju modela za rešenje nenaplativih kredita banaka u Republici Srbiji, na kojem već rade zajedničke radne grupe Ministarstva finansija, Narodne banke i KKR.

    Izvor: Beta

    Foto: beta

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE