Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Letnja studentska praksa u NIS-u

    NIS i ove godine sprovodi program „Letnja studentska praksa“ koji najboljim studentima pruža priliku da prva radna iskustva steknu u dinamičnom i profesionalnom okruženju u našoj kompaniji.

    U programu „Letnja studentska praksa“, koji traje do tri meseca, mogu da učestvuju studenti završnih godina studija obrazovnih ustanova Republike Srbije i međunarodnih akreditovanih obrazovnih institucija. Rok za prijavu kandidata je 29. maj 2016. godine.

    Ova praksa se u NIS-u organizuje svake godine, u letnjim mesecima, za studente treće, četvrte i pete godine studija. Na taj način stotinak studenata svake godine dobije priliku da, uz stalan nadzor svojih mentora, u našoj kompaniji započne svoj profesionalni razvoj i od iskusnijih kolega dobije savete važne za dalji razvoj karijere. Istovremeno, ti mladi ljudi svežim idejama i novim pristupom doprinose kompaniji.

    Zainteresovani za NIS-ov program „Studentska praksa“ mogu da se prijave na konkurs preko NIS-ovog sajta, na linku: http://www.nis.eu/posao-i-karijera/studentska-praksa

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE