Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mali brani „Norvežanina“, ali komentar je nezamenljiv

    Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da nije bilo nikakvih nepravilnosti oko angažovanja Norvežanina Kristijana Stenberga u gradskim preduzećima i institucijama, navodeći da on ima urednu ličnu kartu, kao i izvod iz državljanstva.

    „Ne znam zbog čega pravite takve izjave, da je reč o lažnom Norvežaninu, čovek ima sva dokumenta koja su neophodna da bi se zaposlio u bilo kojoj upravi, pa i u gradskoj upravi“, rekao je Mali nakon obilaska Bajlonijeve pijace.

    Mali je dodao i da je zatražio izveštaj načelnice gradske uprave povodom celog slučaja.
    Gradonačelnik je ocenio da aferu izmišljaju neke političke stranke koje nemaju šta drugo da kažu, jer im možda „smeta što grad radi pijace, kanalizacije, vodovod…“

    „Ne postoji lažni Norvežanin, niti bilo kakva šteta koja je učinjena gradu. Čovek je radio uz validna dokumenta, a da li je neko promenio ime u prethodnom periodu, to nemam pravo nikoga da pitam“, kazao je Mali.

    Ponovio je da nije bilo nikakve štete, jer je pomenutim sporazumnim raskidom radnog odnosa otišao iz JP Ada Ciganlija.

    Mediji su proteklih dana pisali kako je bivši komercijalni i finansijski direktor preduzeća Ada Ciganlija Kristijan Stenberg u stvari rođen u Mrkonjić Gradu i da se zove Jasmin Buhić.

    Pitanje iz komentara čitalaca:

    „Nemamo g-dine Mali nijednog našeg čoveka da bude direktor u JP Adi Ciganliji? Nemamo dovoljno nezaposlenih, nego ih dovlačite iz „Norveške“?“

    Izvor: RTS

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE