Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Mali podnosi ostavku zbog Savamale?

    Sudeći prema onome što danas pišu mediji,postoji mogućnost da gradonačelnik Beograda Siniša Mali podnese ostavku zbog dešavanja u Savamali.

    Juče je premijer na konferenciji za štampu, kao što je i ranije obećao, obelodanio ko stoji iza rušenja u Hercegovačkoj, ali ipak nije naveo konkretna imena.

    „Iza onoga što se dogodilo u Savamali stoje najviši organi gradske vlasti u Beogradu i oni će snositi svaku vrstu odgovornosti“, izjavio je premijer Aleksandar Vučić.

    Na pitanje novinara da li to znači da više nema poverenja u gradonačelnika Sinišu Malog, Vučić je naglasio, iako nije govorio o ličnostima, da ne poznaje gradonačelnika koji je uradio toliko za Beograd kao Mali.

    Ipak, pojedini mediji danas pišu da će zbog ovakvog razvoja događaja, gradonačelnik podneti ostavku. Upravo ovo saznaje Kurir, čije sagovornik smatra da „Siniša Mali više ne može da obavlja ovu funkciju, a jasno je ko predstavlja vrh vlasti u Beogradu“.

    U međuvremenu za subotu se sprema novi protest  u organizaciji inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“ na kojem će se opet zatražati da se otkrije ko su bili rušitelji u izbornoj noći, kao i da zvaničnici gradske vlasti i šefovi policije podnesu ostavke. U Beogradu su do sada organizovana tri ovakva protesta zbog ovog slučaja.

     

    Izvor: BIZLIfe

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    Komentari

    • Milan

      Nekada sam gledao kaubojac, kako su na divljem zapadu maskirani kauboji nekog gazde palili ambare nepokornih, siromašnih farmera... Američka prošlost. U Srbiji je taj 'divlji zapad' srpska sadašnjost. Taj što daje ostavku u stvari ide na drugi prljavi posao i td. Zakonodavstvo i pravni sistem su samo fraze. Na pijaci kupujemo otrovnu hranu, na vestima slušamo demagogiju i laž, neverovatni koeficijent bahatosti i gluposti. Biće skoro propast sveta, neka bude, nije šteta :)

      • Katarina

        U potpunosti stojim iza komentara Beograđanina gosp. Milana. Beograd I Srbija, su postali divlji zapad sa kaubojima na vlasti!

    • Sinisa

      Milane, apsolutno si u pravu. Gazda, kao i u to vreme, priča kako je to za opšte dobro. Koga interesuju zakoni, kad on može da ih tumači na svoj način. Mislim da pravni fakultet treba ukinuti jer je postao besmislen, a pravnici trebaju da se stide svoje profesije a naročito delovanja.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE