Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    MAXI uskršnje čarolije u Skadarliji i na Cvetnom trgu

    U saradnji sa dečijim organizacijama „Prijatelji dece opštine Stari Grad“i „Prijatelji dece Vračara“ najveći maloprodajni lanac u zemlji Maxi, podržao je veliko uskršnje farbanje jaja na dve lokacije u Beogradu.

    Duž cele ulice Skadarlije okupilo se više od 500 đaka iz Osnovnih škola sa Starog grada koji su u okviru manifestacije „MAXI uskršnjii dani na Starom gradu“, farbali jaja i uz osmeh i drugare na kreativan način dočekali prve dane raspusta.

    Maxi-uskrs

    „MAXI vaskršnje čarolije dece Vračara“ okupile su oko 150 đaka i predškolaca sa ove opštine, koja su oslikavajući velika jaja od stiropora na Cvetnom trgu, dali primer odraslima kako je ponekad potrebno samo malo mašte i dobre volje za izradu savršenih uskršnjih čarolija.

    „Maxi uvek rado podržava sve akcije koje imaju veze sa najmlađima i sa njihovim kreativnim usavršavanjem. Uskrs je praznik kome se deca najviše raduju i drago mi je da su ove dve centralne gradske lokacije danas bile prepune dečijih osmeha.“– izjavila je Ana Tijak marketing menadžerka Maxi supermarketa.

    Maxi-uskrs-1

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE