Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Najčudniji biznisi koji su doneli milione

    1. Preljubnički veb-sajt

    Ashley Maddison, printscreenAshleymadison.com je dejting veb-sajt koji prima samo ljude u braku ili pojedince koji žele da se zabavljaju sa oženjenom osobom. Slogan sajta je „Život je kratak, varajte“. Osnivač sajta je bivši advokat Noel Biderman (Noel Biderman) koji je, začuđujuće, srećno oženjen čovek.

    1. Kompanija koja je zgrnula bogatstvo praveći naočare za pse

    Men in black, printscreen.Naočare za psa? Zvuči prilično glupo, zar ne? Ali ne zvuči tako glupo kada neko zaista počne da ih pravi i pretvori ih u milionski posao. Počeli su sa naočarima, ali sada je ova kompanija proširila posao na proizvodnju drugih aksesoara za životinje kao što su rančevi, kape i igračke.

    1. Čovek koji je postao milioner praveći plastični jadac

    plasticni jadac, printscreenKo bi ikada pomislio da postoji tržište za plastični jadac? Ali, postoji. Ken Ahroni (Ken Ahroni) je bio iznerviran činjenicom da su samo dvoje ljudi, jednom godišnje (na Dan zahvalnosti) mogli da zamisle želju. Tako je odlučio da napravi Lakibrejk (LuckyBreak), kompaniju koja bi pravila sintetički jadac sa zvukom i osećajem pravog osušenog ćurećeg jadca. Sada kompanija pravi 30.000 jadaca dnevno, prodajući ih i dizajnirane, personalizovane  za ličnu, poslovnu i promotivnu upotrebu. Ova kompanija zaradi preko 2,5 miliona godišnje.

    1. Firma koja prodaje izgovore za odsustvo sa posla

    via GIPHY

    Da li vam je potreban izgovor da izbegnete posao? Jedna kompanija je pokrenula servis za izgovore za odsustvo sa posla. Ova kompanija će vam dati izgovor da izbegnete posao za samo 25 dolara po izgovoru. Ovo mogu biti beleške koje kao da dolaze od pravog lekara, bolnice i verodostojne pogrebne službe.

    1. Monasi i štampači

    via GIPHY

    Otac Bernard Mekoj je izvršni direktor firne koja prodaje kertridže za štampače po sniženoj ceni i druge kancelarijske zalihe. Ovo je plodan posao, a ideju za njega je Mekoj dobio kada je jednog dana njegov štampač ostao bez mastila. Hteo je da kupi novi, ali nije mogao da nađe onaj koji je pristupačan.

    Izvor: BizLife

    Foto: Printscreen

    Piše: A. M.

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE