Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA: 25-godišnjak koji poseduje pola Londona

    Smrt vojvode od Vestminstera, Džeralda Kevendiša Grosvenora, zavila je njegovu porodicu i prijatelje u crno, a njegovog je jedinog sina Hjua Ričarda Luisa (Hugh Richard Louis) preko noći pretvorila u najpoželjnijeg londonskog neženju.

    Hju (25) nasledio je imetak vredan 8.1 milijardu evra, dvorac Iton Hol (Eaton Hall) koji je u vlasništvu porodice još od 15. veka, zatim Belgraviju, smeštenu u neposredom susedstvu Bukingemske palate i na hiljade hektara zemljišta u Škotskoj i Španiji. Britanski mediji ukratko Hjua sada opisuju kao „mladića koji poseduje pola Londona“, što nije daleko od istine.

    Hju ima tri sestre, ali zbog pravila nasleđivanja jedini je naslednik imanja i titule svoga oca Džeralda, vojvode od Vestminstera koji je umro u utorak u 64. godini života. I Džerald je mlad nasledio bogatstvo – 1979. godine, kada mu je umro otac Robert, bilo mu je tek 27 godina.

    Hju, inače, najmlađi kum malenog princa Džordža, a zaposlen je u kompaniji koja recikliranjem talog kafe pretvara ga u napredno biogorivo. Javnosti uglavnom nije bio previše poznat, tabloidima nije promakao podatak da je svoj 21. rođendan proslavio žurkom na koji je spiskao oko 5 miliona funti.

    Među 800 pozvanih bio je i princ Hari (Harry), a okupljene su zabavljali Rizzle Kicks i komičar Majkl Mekintajer (Michael McIntyre). Sasvim dovoljno da Hjua britanski mediji prozovu ljubiteljem žurki i novom metom sponzoruša.

    Izvor: Index.hr

    Foto: Twitter

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE