Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nova usluga Western Union-a u Eurobanci

    Eurobank Srbija je prva banka na srpskom tržištu u čijim  ekspoziturama je od danas moguće slanje novca u inostranstvo porodici i prijateljima. Nova usluga trenutno je dostupna u svim ekspoziturama u Nišu i Novom Sadu i u pojedinim ekspoziturama u Beogradu. U narednom periodu ova usluga će biti dostupna u svim ekspoziturama širom zemlje. Sve informacije o novoj usluzi klijenti mogu dobiti pozivom  kontakt centra na 0800 1111 44.

    ”Prilikom uvođenja ove usluge vodili smo se realnim potrebama klijenata, posebno tokom  letnjih meseci, kada je zbog odmora i boravka u inostranstvu veća potreba za slanjem novca van zemlje. Ova usluga dodatno unapređuje  našu ponudu bankarskih proizvoda sa stanovništvom, a građanima garantuje dostupnost, jednostavnu poroceduru i sigurnost prenosa novca bilo gde u svetu,” rekao je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora u Eurobanci.

    Slanje novca preko Western Union-a veoma je jednostavno: pošiljalac je obavezan da pokaže važeći lični dokument, navede tačno ime i prezime primaoca i zemlju u koju želi da pošalje novac. Pošiljalac dobija kontrolni broj transfera novca i obaveštava o tome primaoca, koji novac može podići u roku od nekoliko minuta od trenutka kada je novac poslat.

    Osim nove usluge slanja novca preko Western Union-a, Eurobank pruža uslugu prijema novca iz inostranstva.

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Komentari

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE