Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Objavljena imena laureata priznanja PRO.PR Vision City i Vision Manager

    Organizacioni odbor PRO.PR konferencije objavio je imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO.PR Vision City i Vision Manager.

     „Vision Manager je nagrada koja se dodjeljuje direktoru kompanije koja razumije važnost svih komunikacionih procesa i uspešno ih implementira, poštujući odnose s javnošću (PR) kao jednu od posebno važnih karika koje doprinose ukupnom poslovnom uspehu kompanije“, istakao je Danijel Koletić, predsednik Organizacionog odbora PRO.PR konferencije. Priznanje se dodeljuje direktoru iz zemlje u kojoj se organizuje konferencija, a ove godine laskava titula pripala je Esadu Zaimoviću, glavnom izvršnom direktoru Hipotekarne banke AD Podgorica.

    PRO.PR Vision City je nagrada koja se dodjeljuje gradu iz zemlje domaćina PRO.PR konferencije – gradu koji svojim istorijskim, kulturnim i sadržajnim vrednostima stvara međunardni publicitet i doprinosi prepoznatljivosti cele države. Ove godine, za dobitnika priznanja PRO.PR Vision City izabrana je Opština Kotor.

    Od strane Organizacionog odbora PRO.PR, Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je izabrana za partnera koji pruža poslovnu podršku PRO.PR konferenciji u Crnoj Gori. U svom obraćanju medijima, šefica Sektora za PR i marketing UPCG Zvezdana Oluić je istakla da komunikacije čine osnov svih razvojnih procesa i poslovnih dogovora u privatnom, javnom i civilnom sektoru. “Partnerskom podrškom koju pruža ovogodišnjoj PRO.PR konferenciji, UPCG ima nameru da dodatno ukaže na značaj koji kompanije treba da posvete ulaganjima u komunikacione procese. Preduzeća koja su to na vreme prepoznala, bez obzira da li pripadaju kategoriji velikih, srednjih ili malih, već ostvaruju zapažene poslovne uspehe koji ih izdvajaju od konkurencije i predstavljaju kao primer u celom regionu.”

    Dosadašnji dobitnici priznanja PRO.PR Vision Manager su: Jože Mermal, predsednik Uprave BTC City Ljubljana, Emil Tedeschi, predsednik Uprave Atlantic grupe, Edhem Fočo, direktor AL Jazeera Balkans, Zdravko Šket, predsednik Uprave u kompaniji Pevec.

    PRO.PR je prva međunarodna konferencija za odnose s javnošću (PR) u Jugoistočnoj Evropi. Ove godine, konferencija će biti održana od 7. do 10. aprila 2016. godine u hotelu Splendid, u Bečićima. Punih 14 godina, tematika programskih sadržaja PRO.PR konferencije posvećena je komunikacijskom menadžmentu i PR-u u privatnom, javnom i civilnom sektoru, kao i medijima. Moto PRO.PR konferencije je “Povezivanje u pokretu”.

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE