Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Obnovljen let između Beograda i Portoroža

    Let na liniji između Beograda i popularne slovenačke destinacije za odmor Portoroža, ponovo je otvoren. U pitanju je direktna sezonska čarter linija sa jednim letom nedeljno.

    Zahvaljujući zajedničkim naporima holding kompanije MK Group, Aerodroma Portorož, slovenačkih partnera i jednog od vodećih hrvatskih incoming turoperatora Mediteran Adria, turisti će ponovo, sa lakoćom, stizati do željene destinacije.

    „Uvođenje direktnih letova ka Portorožu omogućiće turistima iz Srbije da na komforan način dođu do najatraktivnije letnje destinacije u Sloveniji, a pripremili smo i aranžmane koji, pored avio prevoza, uključuju i smeštaj u luksuznom Hotelu Palace Portorož*****. Ponovno uspostavljanje avio linije Beograd – Portorož je od izuzetnog značaja za pozicioniranje Portoroža kao vodećeg turističkog centra u regioonu“ , izjavio je Nikola Avram, direktor kompanije Hotel Palace Portorož.

    „U Aerodromu Portorož smo već istorijski vezani za avio liniju između Beograda i Portoroža, a naravno i za srpske goste. Iz Srbije su u Portorož uvek dolazili jako dobri i ljubazni gosti koje smo uvek lepo primali. Sigurni smo da će i ovaj put biti tako, a da će se možda i u Srbiji ponovo naći  interes kod Air Serbia da uvede redovne letove između ove dve tradicionalno povezane destinacije“, rekao je Robert Krajnc, direktor Aerodroma Portorož, istakavši zadovoljstvo što je u ovaj projekat odmah ušao novi vlasnik prestižnog Hotela Palace Portorož.

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE