Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Odbrojavamo dane do početka 14. PROPR konferencije

    Pred nama je ovogodišnje, četrnaesto izdanje PROPR konferencije. Vodeći komunikacijski i marketinški stručnjaci okupiće se od 7. do 10. aprila u hotelu Splendid u Bečićima. U nizu predavanja i radionica svi zainteresirani moći će da nauče više o aktuelnim temama iz sveta odnosa s javnošću i komunikacija.

    Jedan od predavača na PROPR konferenciji biće i  Yaninea Dubeykovskaya, čije će predavanje „Ko bi trebalo da razgovara s vanzemaljcima kad stignu?“ raspravljati o najznačajnijim izazovima za sve komunikatore – kako definisati lični identitet i razviti puni potencijal za poboljšanje čovečanstva.

    Dubeykovskaya-YaninaKao kvalifikovani psiholog i filozof, Dubeykovskaya svoju karijeru je započela u području ljudskih resursa i korporativne psihologije. Trenutno se bavi područjem politike i energetske industrije u Rusiji.

    Pokrenula je Svetski komunikacijski dorum u Davosu 2009, a par godina kasnije 2014. uspostavljena je neprofitna, nevladina organizacija WCFA (the World Communication Forum Association) s Yanine kao predsednicom izvršnog odbora. Cilj ove organizacije je  da podrži inicijativu povezanu s razvojem edukacije u polju komunikacije i globalne kulture, kao i  realizacija internacionalnih projekata fokusiranih na komunikaciju i progresivne vizije budućnosti.

    Prijavite se na [email protected]

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE