Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    ODLAZI BELI: Preletačević „preleće“ u Ameriku

    Luka Maksimović poznatiji kao magistar Ljubiša Preletačević Beli, privremeno napušta Mladenovac i Srbiju i odlazi u Čikago.

    Lider pokreta “Sarmu probo nisi” koji je na lokalnim izborima osvojio više od 20 odsto glasova, ali i simpatije na svim meridijanima, odlučio je da najviše akademsko zvanje stekne u Americi.

    “Idem po doktorat u korporativnom industrijskom menadžmentu. Nadam se da će sve da bude gotovo do decembra. Pare su već poslate, plaćena je i godina i stipendija”, kaže Beli.

    Tokom boravka, na kojem će raditi i kao stolar, Beli obećava da će obići srpsku dijasporu.

    “Idem na obuku za strane plaćenike a dogovaramo i sastanak s Trampom”, najavljuje on.

    U Kafani kod Sidžima, nesuđenom sedištu pokreta Sarmu probo nisi, gde su skupljani i potpisi za kandidaturu, ove subote planiran je veliki ispraćaj za lidera. Organizatori najavljuju nekoliko hiljada ljudi, a Beli obećava da ni “u belom svetu” neće prestati da misli na svoj kraj.

    Izvor: Blic

    What's your reaction?

    Komentari

    • Zlatko Preskakulev

      Dokle, da neko bude komedijograf a u sustini je lakrdijas,,bez sumnje, , a eto sada i trebe da dobije nesto velicanstveno: "korporativni Doktorat" , da :"unidje" u Svet poslovanja i to vrhunskog! Nece nam nedostajati, jer nije dosledan svom putu,vec svojoj "sali", a nije se smejao uvek!!! pa eto malo "vara" ide daljeeeee!!!! DOKLE OVAKO, DOTLE I TAKO - KO VOLI NEKA IZVOLI U "DOKOLENICAMA" ILI "SOCNICAMA" ....pazi na boju!!! Sreca da se Svet nije stvarao "cekajuci Doktorate i lakrdijase" cije "sposobnosti" ne sporim,, no vajda IM mnogo tuzna, ljigava ko lignjaaaaa! Pokazite na sebi, ne" PRIKAZUJTE SE" jer tada ni HOLOGRAM vas nece zapamtiti, a kamoli ja,mi , svi!!! Slika odaje ,refleksija je njen deo, pogledajte te sanjive oci, pogled koji se odbija ko kugla u bilijaru od "martinele" dok publika ceka samo rezultat! Samo se to ceka i nista vise! I sta je tu umno ili ti mudro - NISTA! Srecan Vam put u Nista! Vi kji ostajete, neka Vas sreca obaspe i uzdrzi od takvih vesti sa takvog Puta!!!!

    • Sopček Đura

      Dragi BELI, Sretan ti put sa željom da realizuješ svoje planove i što pre doktoriraš! Potrudi se da postaneš "strani plaćenik" a ja ću se iskreno nadati, da kada se vratiš (ako se vratiš?), doneseš sa sobom mnogo veće iskustvo i znanje koje ti može poslužiti u daljoj životnoj i političkoj karijeri... Kamo te lepe sreće, da nam, budući DOKTORE postaneš PREDSEDNIK SRBIJE... Iskreno, mali paor Sopček Đura

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE