Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvoren konkurs za drugi ciklus NELT edukativnog programa

    Kompanija NELT objavila je konkurs za učešće u drugom ciklusu jednogodišnjeg „NELT edukativnog programa“ namenjenom studentima, koji se realizuje u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12Hub. U okviru programa, dvadeset izabranih studenata imaće priliku da razvijaju praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da rade sa istaknutim predavačima iz Srbije, regiona i Evrope. Prijave se mogu obaviti popunjavanjem online formulara koji se nalazi na stranici www.nelt.rs. Konkurs je otvoren do 10. aprila 2016. godine.

    U skladu sa strategijom svog društveno odgovornog poslovanja NELT podržava talentovane studente i pomaže onima koji će u budućnosti biti nosioci napretka. Cilj jednogodišnjeg „NELT edukativnog programa“ je da se studenti kroz timski rad upoznaju sa veštinama i tehnikama povezivanja umetnosti, novih tehnologija i komunikacionih sistema, razmene iskustva i steknu praktična znanja, kako bi se pripremili za svoje buduće profesionalne karijere.

    „Drugi ciklus Nelt edukativnog programa dokaz je da partnerstva biznisa i kulture funkcionišu a da su najbolja kada kreiraju i kanališu kvalitet, znanje i konkretne sadržaje. Postavljajući nove standarde za međusektorsku razmenu znanja i veština dajemo priliku studentima iz cele Srbije da se usavršavaju kroz integrisanu teoriju i praksu iz različitih oblasti.“ izjavio je Marko Milanković, menadžer komunikacija Nelt Grupe.

    Program se realizuje kroz saradnju sa sedam fakulteta Univerziteta u Beogradu i Univerziteta umetnosti (Elektrotehničkog fakulteta, Arhitektonskog fakulteta, Fakulteta dramskih umetnosti, Fakulteta likovnih umetnosti, Ekonomskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta primenjenih umetnosti) a za učešće se mogu prijaviti i studenti svih drugih srodnih privatnih i državnih fakulteta sa teritorije Srbije koji su  stariji od 19 godina. Program će biti sastavljen iz devet višednevnih radionica iz različitih oblasti – od ekonomije i preduzetništva, preko kritičke teorije i kulturnog menadžmenta, do dramskih umetnosti, dizajna i novih tehnologija.

    „Učešće u NELT edukativnom programu omogućilo mi je da shvatim šta sve interdisciplinarnost danas može da podrazumeva i obuhvati, što je značajno promenilo način na kojim razmišljam u okviru svog rada. Saradnja i druženje sa učesnicima programa doveli su do bolje razumevanja pozicije u kojoj se nalazimo u društvu i životu i naših sličnosti, razlika i znanja koje svakako vidim kao potencijal za budući zajednički rad.“ rekao je Mihailo Mandić, polaznik prvog ciklusa programa, student Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

    Najkasnije do 10. aprila 2016. godine, neophodno je ispuniti online formular koji se nalazi na stranici www.nelt .rs, kao i priložiti portfolio koji sadrži kratku biografiju i izbor studentskih radova na e-mail [email protected] sa naznakom –“NELT edukativni program 2016.” Svi učesnici konkursa biće obavešteni o rezultatima prvog izbornog kruga najkasnije do 15. aprila 2016. godine.

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE