Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    PAKUJETE KOFERE? DDOR vodič za bezbedno putovanje

    Leto je u jeku, planiramo i radujemo se putovanjima, ali predostrožnost se ne sme zaboraviti. Obezbedite polisu putnog osiguranja i budite mirniji u slučaju da vam se nešto nepredviđeno dogodi kada je u pitanju vaše i zdravlje vaših saputnika.

    „DDOR Novi Sad“, u saradnji sa međunarodnom asistentskom kompanijom „Europ Assistance“ brine o Vašoj sigurnosti na putu, a njihov Centar za pomoć brzo i stručno Vam pruža asistenciju, 24 h, bilo gde u svetu.

    Za sve vlasnike Super Kartice DDOR poklanja besplatne dane putnog osiguranja: 1 dan za putovanja koja traju od 4 do 9 dana i 2 dana gratis, za putovanja u trajanju od 10 i više dana.

    Detaljinije o ovoj specijalnoj ponudi pogledajte http://www.ddor.rs/superkartica/

    Kada uzimate ovo osiguranje obavezno se dobro informišite o uslovima i pokrićima, i šta se eventualno plaća od lekarskih usluga u inostranstvu čak i ako imate polisu. U uslovima osiguranja sve jasno piše. Nije svejedno ni u koju zemlju putujete i da li postoji rizik koji nije baš uobičajen.

    U zavisnosti od Vaših potreba i organizacije putovanja, polisu putnog osiguranja možete da zaključite individualno, grupno ili porodično. Benefit je i to što zaključenjem porodičnog paketa, koji podrazumeva osiguranje za oba roditelja i maloletnu decu, ili jednog roditelja i najmanje troje maloletne dece, možete ostvariti značajne popuste!

    Putno zdravstveno osiguranje možete da zaključite u svim prodajnim mestima DDOR-a, besplatnim pozivom Korisničkog centra 0800 303 301 i 24h preko web sajta 

    Za one koji često putuju DDOR preporučuje Međunarodno putno osiguranje, koje vas osigurava preko cele godine, a tu su i posebni Paketi putnog osiguranja koji uključuju i dodatne pogodnosti kao što je osiguranje prtljaga ili od otkaza putovanja.

    Budite bezbrižni i uživajte u putovanju!

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE