Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pobednici Svetske lige promovišu prava dece (VIDEO)

    Aktuelni pobednici Svetske lige u vaterpolu (juče u finalu pobeđene SAD 10:7) glavni su akteri nedavno objavljenog spota “Tim za pobedu” čiji je cilj promocija prava dece u Srbiji i misije Mreže organizacija za decu Srbije – MODS.

    Pored Andrije Prlainovića, Duška Pjetlovića, Filipa Filipovića, Živka Gocića i Milana Aleksića, u realizaciji spota učestvovali su i pop pevačica Ana Stanić i Dečji hor RTS-a, koji su pozajmili svoje glasove.

    “Veoma nam je drago što su se vaterpolisti odazvali našem pozivu i odlučili da svojim zalaganjem doprinesu stvaranju boljeg okruženja i uslova za decu Srbije. Nama je njihova pomoć neophodna kako bismo javnosti ukazali na neophodnost ostvarivanja dečjih prava i kako bismo podstakli društvo da aktivno učestvuje u građenju boljeg sveta za generacije koje dolaze. Zahvaljujemo im se na angažovanju i pozivamo zainteresovane da nam se jave i priključe”, izjavio je Saša Stefanović, direktor Mreže organizacija za decu Srbije.

    Spot je realizovan zahvaljujući RTS-u koji je obezbedio arhivske snimke i Vaterpolo savezu Srbije. Režiju potpisuje Milan Smiljanić, direktor fotografije je Uroš Milutinović, snimatelj i dizajner zvuka Matija Leković, montažer Ana Sremac, a kolor korekciju radio je Đorđe Stojiljković.

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE