Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Popularno okupljanje preduzetnika iz regiona stiže u Novi Sad

    Business Cafe, popularno okupljanje preduzetnika iz regiona, prvi put će biti organizovan u Novom Sadu u utorak, 31. maja 2016. godine u baru Šećer&Soul, Sutjeska 2.

    Na prvom Business Cafeu gosti su Svetlana Mojić, jedina žena na ovim prostorima koja dizajnira enterijer jahti (Salt&Water) i Dragan Varagić, poznati internet konsultant i koatur knjige „Kako do posla u XXI veku + 444 saveta za uspešnu karijeru“. Sa njima će razgovarati zagrebačka serijska preduzetnica Kristina Ercegović, pokretačica projekta Business Cafe i autorka knjige „Sam svoj gazda“, čiju će životnu priču publika takođe moći da čuje.

    [preporucene_vesti ids=“96822″]

    Kao i na svim drugim okupljanjima u regionu, i tokom novosadskog Business Cafea publika će moći da čuje poslovne i životne priče gostiju, njihove savete, probleme sa kojima su se suočavali ali i da im postavi pitanje i učestvuje u razgovoru.

    Redovna cena ulaznica je 1000 dinara ali je za prvi novosadski Business Cafe ulaz slobodan. Skupljaće se donacija za Dečje selo pa će publika i gosti imati priliku da u toj akciji učestvuju.

    Ulaz je slobodan, a ukoliko ste zainteresovani svoju prijavu pošaljite na  http://goo.gl/forms/TKrhTxZ95Bi9gSgp2

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE