Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Poziv za izgradnju Železničke stanice u Prokopu

    Republička direkcija za imovinu Republike Srbije raspisala je neobavezujući javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za izgradnju zgrade Železničke stanice Beograd centar i pratećih komercijalnih sadržaja.

    Republika Srbija ulaže zemljište i omogućava radove na već izgrađenim objektima, a potencijalni partner finansira izgradnju Zgrade železničke stanice i komercijalnih sadržaja (zajednička izgradnja).

    U pozivu je navedeno da potencijalni investitori mogu dati svoje idejno rešenje i za zgradu železničke stanice, a nadležni organi će oceniti da li je moguće i potrebno menjati postojeći urbanistički projekat po tom idejnom rešenju.

    Po analizi primljenih pisama o zainteresovanosti, nadležni organi mogu pokrenuti odgovarajući postupak za izbor partnera. Analizu će vršiti mešovita radna grupa koju obrazuje Vlada.

    U pozivu se ističe i da je on u svemu neobavezujući, i da se objavljuje samo radi ispitivanja tržišta. Rok za dostavljanje ponuda je kraj oktobra.Prokopu je otvorena za saobraćaj početkom januara 2016. i planirano je da u celini bude završen 2018. godine.

    Izvor: Beta

    What's your reaction?

    Komentari

    • Jovan Ilić

      Neistina je da je stanica Prokop otvorena 2016. godine kada je, prema oceni stručnjaka, samo "okrečena"

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE