Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Promene u Izvršnom odboru Eurobanke u Srbiji

    Slavica Pavlović imenovana je za zamenika predsednika Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji. Pavlovićeva je član Izvršnog odbora i direktor Sektora finansija i kontrole Eurobank a.d. Beograd od 2006. godine.  Preuzeće upravljanje bankom, a dosadašnji predsednik Izvršnog odbora, Filipos Karamanolis (Philippos Karamanolis), odlazi u Rumuniju, gde će preuzeti funkciju generalnog direktora „Bancposta“ i generalnog direktora Eurobank Grupe u Rumuniji.

    Slavica Pavlović formalno će biti imenovana po dobijanju potrebnih saglasnosti od nadležnih institucija.

    Stavros Joanu (Stavros Ioannou), zamenik generalnog direktora Eurobank Grupe, pozdravio je imenovanje gđe Pavlović i izrazio zahvalnost Karamanolisu za doprinos poslovanju Eurobank u Srbiji. „Slavica Pavlović izuzetno dobro poznaje našu Grupu i imala je ključnu ulogu u pozicioniranju Eurobank a.d. Beograd kao jedne od vodećih banaka u zemlji. Takođe želimo da zahvalimo  Filiposu Karamanolisu za izuzetan doprinos tokom vođenja Eurobank a.d. Beograd.“

    Pre nego što se 2006. godine pridružila Eurobank a.d. Beograd kao finansijski direktor, Slavica Pavlović je radila na poziciji menadžera za reviziju banaka i drugih finansijskih institucija u revizorskim kompanijama PricewaterhouseCoopers i Ernst & Young u Srbiji, a karijeru je započela u Investbanci u Beogradu.

    Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje.

    Pavlovićeva je takođe član Odbora za poreze Saveta stranih investitora i član Upravnog odbora Fondacije za studije nauka i umetnosti Srpske akademije nauka i umetnosti.

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE