Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Radionica Modnog koučinga: „Pozdravi sebe u ogledalu“

    Prošlog vikenda hotel Solaris u Vrnjačkoj banji bio je mesto održavanja programa Intermezzo for you koji je organizovala Beogradska Otvorena Škola u saradnji sa kompanijom BIOTEN u cilju promovisanja concepta Walk Tall.

    Modni koučing tim – Jelena Stojačković, Marija Trkulja, Aleksandra Velimirović Janakievski, sa velikim zadovoljstvom prihvatio je poziv da učestvuje u programu Intermezzo for you koji se u znatnoj meri podudara sa osnovnom idejom Modnog koučinga da je u prirodi svake osobe potreba da izgleda lepo i oseća se dobro u svakoj prilici. Prethodnih dana, učesnice programa Intermezzo for you kroz različite radionice, vežbe i predavanja imale su priliku da se bave balansom izmedju privatnog i poslovnog života, da nauče kako da prepoznaju gde su zaista. Ponekad se čini da nas životne okolnosti udaljavaju od onog što mi jesmo, i pravo umeće je ne da promenimo te okolnosti već da prihvatajući ih izvučemo najbolje za sebe.
    modni-koucing1Akcenat je stavljen na vreme posvećeno samo sebi, svojim željama, skrivenim uverenjima kao i potrebi da se menjamo i radimo na sebi. Mnoge dame se odjednom nađu u vrtlogu nezadovoljstva kada, brojne privatne i poslovne obaveze i njihova nastojanja da na sve odgovore, učine da tok njihove energije bude narušen i da se osete ispražnjeno i nemotivisano. Ukratko, rastrzane između onoga što se od njih očekuje, za šta su spremne i toga što zaista žele, polako gube dodir sa samom sobom.

    Na radionica Modnog koučinga “Pozdravi sebe u ogledalu” kroz teoretski i praktični deo učesnice programa imale su priliku da govore o tome šta ih muči kad je u pitanju vizuelni izraz, da se bave elementima dobrog ličnog stila i da odevanju pristupe na rasterećen način. Pored preporuka kako da upotrebe raspoložive resurse sopstvenog garderobera, upuste se u pametnu kupovinu i procene šta je ono što im zaista treba, najviše interesovanja izazvao je deo posvećen tipovima gradje i garderobi koja ističe prednosti a prikriva nedostatke. U praktičnom delu učesnice radionice same su pravile kombinacije odece i asesoara , učile kako da prepoznaju snagu detalja i kroz zabavu bile u prilici da oslobode svoju kreativnu stranu.

    FB strana Modnog koučinga

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE