Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Slavica Pavlović novi predsednik Izvršnog odbora Eurobank

    Eurobank Grupa je saopštila da je Slavica Pavlović imenovana za predsednika Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji. Pavlović je do sada obavljala funkciju zamenika predsednika Izvršnog odbora Eurobank ad Beograd, a na ovo mesto je postavljena nakon što je dugogodišnji predsednik Izvršnog odbora, Filipos Karamanolis (Philippos Karamanolis), preuzeo funkciju generalnog direktora „Bancposta“ i generalnog direktora Eurobank Grupe u Rumuniji.

    „Cilj nam je da nastavimo politiku odgovornih kamatnih stopa koje nam daju čvrstu finansijsku poziciju među pet vodećih banaka u zemlji po dobiti. Prema poslednjim rezultatima, Eurobank je visokolikvidna i dobro kapitalizovana banka, čija je kapitalna osnova među najvišim u zemlji. Neprekidno stremimo inovacijama i novim idejama kako bismo unapredili nivo naših proizvoda i usluga. Eurobank će i dalje težiti da ostane banka prvog izbora za naše klijente, fizička i pravna lica, poslujući sa osećajem odgovornosti prema zaposlenima, klijentima, stejkolderima i društvenoj zajednici u kojoj posluje“, rekla je Slavica Pavlović povodom imenovanja na čelo Izvršnog odbora.

    Pre nego što se 2006. godine pridružila Eurobank a.d. Beograd kao finansijski direktor, Pavlović je radila na poziciji menadžera za reviziju banaka i drugih finansijskih institucija u revizorskim kompanijama PricewaterhouseCoopers i Ernst & Young u Srbiji, a karijeru je započela u Investbanci u Beogradu.

    Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje. Pavlović je takođe član Odbora za poreze Saveta stranih investitora i član Upravnog odbora Fondacije za studije nauka i umetnosti Srpske akademije nauka i umetnosti.

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE