Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    SPORT NA TV-u: Start US Opena, atletika, fudbal….

    TENIS: U ponedeljak počinje US open. Novak Đoković će pokušati da se posle lošeg rezultata na Olimpijskim igrama i neučestvovanja na Masteru u Sinsinatiju, vrati u pravu formu. Kao glavni konkurent za titulu navodi se Britanac Endi Marej. (Eurosport 1 i 2, prenosi počinju od 18 časova i traju cele noći)

    via GIPHY

    FUDBAL: Sledeća nedelja rezervisana je za mečeve reprezentacija. Već u sredu na kanalima Sport kluba moći ćete da pogledate dve utakmice. Turska – Rusija na Sport klubu 1 od 20.15, i Nemačka – Finska 20.45 na Sport klubu 3.

    via GIPHY

    ATLETIKA: Dijamantska liga u Cirihu – organizatori najavljuju čak 14 šampiona sa nedavnih Olimpijskih igara u Riju, a nama najzanimljivije je takmičenje u skoku u dalj kod žena, gde će naša atletičarka Ivana Španović,najverovatnije, „overiti“ trijumf u ovom takmičenju. Ovo je i prilika za revanš olimpijskoj pobednici Tijani Bartoleti koja će učestovatinaovommitingu (Sport klub, četvrtak 19.05)

    Ivana_Spanovic_BetaAP

    AUTO-MOTO SPORT: U petak počinju treninzi za trke MotoGP i Formule 1. Motociklisti se narednog vikenda takmiče u Silverstonu,dok su najbolji vozači u čuvenoj Monci. Treninzi i kvalifikacije održavaju se u petak i subotu, a trke su u nedelju od 14 časova (Sport klub)

    via GIPHY

    Izvor: BIZLife

    Piše: M.M.

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE