Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Šta Brenson uradi kad zatekne zaposlenog da spava na radnom mestu? (FOTO)

    Ako ste se ikada preplašili zato što je vaš šef naišao baš kada ste slali poruku voljenoj osobi na Fejsbuku, onda se možete smatrati pravim srećnicima!

    Ričard Brenson (Richard Branson), osnivač „Virgin group“, skoro je posetio kancelarije „Virgin Australia“ i naišao na jednog zaposlenog koji je malo dremnuo na kauču.
    Sajt Bored Panda je uočio sliku a Brenson je na svom blogu na sajtu Virgin.com napisao priču:

    „Upao sam u kancelariju i na aerodrom da pozdravim sve i da proverim kako stoji moj tim. Ovaj dečko nije „stajao“ uopšte – uhvatio sam ga da spava na poslu! Da li se šokirao kada sam ga probudio? Mora da je mislio da sanja zato što je odmah nastavio da spava. Da budem iskren, bio je u pripravnosti, i bio mu je preko potreban odmor.“

    brenson
    Izgleda da dremka izložena pogledima ostatka kancelarije, kada je osnivač kompanije u poseti, nije bila baš najbolja ideja. Ali neki psiholozi i stručnjaci podržavaju dremanje na poslu, ako to radite malo diskretnije.

    Arijana Hafington (Arianna Huffington), suosnivač „Huffington Posta“ i autorka knjige „The Sleep Revolution“, kaže da ako nemate sobe namenjene za dremku u svojoj kancelariji, onda bi trebalo da pitate menadžere da kauče stave na neko privatnije mesto. Za slušalicama u ušima i maskom za spavanje (za oči) sve je moguće.

    Bilo kako bilo, uvek se naspavajte noću, da vas šef ne bi iznenadio danju!

    Izvor: BIZLife

    Foto: Virgin.com/Virgin Australia

    Piše: N.V.

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE