Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Stiže Ajfon 7?

    Američka kompanija Epl (Apple) poslala je juče pozivnice za prezentaciju proizvoda 7. septembra kada treba da predstavi novi model ajfona (iPhone).

    Kao obično u pozivnici grupe se ne navodi ništa mnogo više od mesta i datuma dogadjaja koji će početi u San Francisku u 10 časova po lokalnom vremenu (19 časova po centralnoevropskom vremenu).

    Datum se međutim podudara sa periodom kada grupa svake godine predstavljala svoje nove modele ajfona, da bi stigli na tržište na vreme za novogodišnje i božićne kupovine.

    Prema glasinama koje kruže više meseci, jedna od novina uređaja koga su mediji već nazvali Ajfon 7 biće nedostatak utičnice od 3,5 milimetara u kojoj se tradicionalno uključuju slušalice. Time će korisnici biti primorani da investiraju u bežične „blutut“ slušalice ili da koriste adapter za priključak Lajtning (Lightning) koji već služi za punjenje.

    Kompanija sa zaštitnim znakom jabuke mogla bi takođe ovom prilikom da obelodani druge usavršene proizvode kao što su njen sat Epl voč (Apple Watch).

    Izvor: Beta

    Foto: Beta/AP

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE