Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U subotu počinje Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

    Na Novosadskom sajmu sutra počinje Međunarodni poljoprivredni sajam na kome će se predstaviti 1.500 izlagača iz 60 zemalja.Sajam će trajati do 20. maja, a zemlja partner je Italija koja će svoj paviljon imati na 400 kvadratnih metara u hali 1, gde će kroz interaktivnu postavku, sastanke s poljoprivrednicima, školu italijanske kuhinje i izložbu vinskih proizvoda, predstaviti potencijale za saradnju.

    Jedna od najznačajnijih segmenata ovogodišnjeg 83. sajma poljoprivrede je izložba mehanizacije, gde se očekuje predstavljanje 1.500 mašina, kao i posebne subvencije i popusti za njihovu kupovinu.

    Biće organizovana i Nacionalna izložba stoke na kojoj će učestvovati 1.300 autohtonih grla iz Srbije, a tu izložbu u potpunosti finansira Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine.

    Ministarstvo poljoprivrede će na sajmu imati paviljon na kojem će poljoprivrednici moći da dobiju sve informacije o subvencijama koje su spremne za ovu godinu i koje su znatno više nego prethodnih godina.

    Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković izjavio je da se očekuje da će ovogodišnji Međunarodni poljoprivredni sajam, za deset odsto i po obimu, i po finansijskim efektima biti jači nego prethodne godine.

    Izvor: Beta

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE