Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vučić: Imam puno poverenje u Malog, ali…

    Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić izjavio je da ima puno poverenje u gradonačelnika Beograda Sinišu Malog ali da nikada neće osporiti njegovu odgovornost ukoliko se ona ustanovi.

    Govoreći za nedeljnik „Ekspres“, Vučić je kazao da je odgovornost pitanje „uređene države, sistema i osnovnih načela kojima se rukovodimo“.

    „Pre nego što izaberem saradnike razmišljam o tome da li verujem da su u stanju da rade i imaju rezultat, a kada ih postavim, ostane samo pitanje odgovornosti. I od njega nema skrivanja niti ću ja dopustiti da se bilo ko sakrije. To oni koji me ne vole nikako da shvate i mislim da se tu krije razlog stalnog ‘kačenja sa Vučićem“, ocenio je predsednik tehničke vlade.

    Vučić je kazao da insistira na odgovornosti svojih saradnika za greške koje naprave, navodeći slučaj bivšeg ministra odbrane Bratislava Gašića kao najbolji primer takvog odnosa.

    „Odličan saradnik, sa mojim punim poverenjem, kad je pogrešio, odgovarao je. Što protivnici time nisu zadovoljni, šta da im radim, ionako nisam nikada ni imao nameru da njima udovoljim“, dodao je Vučić.

    Izvor: beta

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    Komentari

    • VERICA

      E, moj Vucicu!. Lako ti je da smenjujes Sinisu Malog. Smeni ako smes Zoranu, Koru ili nekog drugog koga su zapadnjaci postavili. Malo je sto postavljas njihove istrosene kadrove vec i smenjujes svoje. A dobro ti je doslo ovo rusernje 3 nelegalna objekta!!!

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE