Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    VUČIĆ na izložbi o VUČIĆU: Besmislene optužbe o cenzuri

    Predsednik vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić ocenio je da izložba „Necenzurisane laži“, koju je organizovala Srpska napredna stranka, „odslikava demokratski duh srpskog društva“.

    „Ovo pokazuje koliko su besmislene njihove optužbe o cenzuri. Ovde nisam video nijedan ozbiljan argument ni o jednom pitanju, nisam video ništa što bi kritikovalo ono na šta smo ponosniji a to su ekonomski rezultati, to što smo deficit spustili ispod nivoa Mastrihta, što imamo najveći rast, što smo sprečili bankrotstvo države“, kazao je Vučić nakon obilaska izložbe.

    On je kazao da mu „možda nije prijalo“ ono što je u izloženim tekstovima pisalo o njegovoj porodici ali je i dodao da ne želi da odgovara „na isti način“.

    Izložba „Necenzurisane laži“ otvorena je 18. jula u galeriji „Progres“ u Beogradu.

    Pobedio bih na izborima, ali me to ne interesuje

    Aleksandar Vučić izjavio je i da bi pobedio u prvom krugu izbora za predsednika Srbije, ali da ga ta funkcija ne interesuje.

    „Danas smo dobili istraživanje, pobedio bih u prvom krugu predsedničkih izbora kada bih se kandidovao, ali mene to ne interesuje. Neću da kalkulišem, ne interesuje me predsednička funkcija“, kazao je Vučić.

    Govoreći o formiranju vlade, Vučić je kazao da se nada da će do prve polovine avgusta moći da formira novi kabinet, dodavši da niko sa strane ne može da odlučuje o njenom sastavu.

    „Nije lako da se formira vlada. Nadam se da ću moći da formiram vladu, ali ako i ne budem mogao, neće biti nikakav smak sveta“, rekao je Vučić.

    Izvor: Beta

    Foto: printscreen

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE