Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zašto, kolege?

    Brat od strica Saše Stanarevića, teško ranjenog u pucnjavi u Žitištu, iznenada je preminuo u četvrtak posle razgovorima sa novinarima.

    Kako prenose Večernje novosti, Srđanu Stanareviću 49-godišnjem žitelju Ravnog Topolovca je “puklo srce“ posle žučnog i neprijatnog razgovora sa „novinarima“ jedne beogradske redakcije, a koji se ticao zdravstvenog stanja njegovog brata, teško ranjenog u kičmu.

    Iako je Hitna pomoć brzo stigla, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Događaj je potvrdio predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević. Izrazio je saučešće familiji, ali i protest zbog neetičkog ponašanja predstavnika medija koji izveštavaju o tragediji u Žitištu.

    “To je strašno šta novinari pišu, šta sve izmišljaju i na koji način podižu tiraže. Rodbina nastradalih i povređenih, svakodnevno je izložena pritiscima medija, koji ih ne ostavljaju na miru danju i noću. Ima li kraja senzacionalističkom izvešatavnju o ovoj tragediji“, pita Vučurević.

    Mnogobrojna familija Stanarević koja živi u Žitištu i Ravnom Topolovcu već je imala nesuglasica sa predstavnicima medija. Molili su za mir, jer strahuju za Sašu, čiji je otac šlogiran i teško podnosi neizvesnost oko sinovljevog oporavka. Srđan je već imao neprijatan susret sa novinarima, a taj u četvrtak ga je koštao života.

    [preporucene_vesti ids=“240570″]

    Izvor: Novosti

    Foto: Pixabay

    What's your reaction?

    Komentari

    • sasa

      zasto ne pistete koje novine su u pitanju i imena novinara zasto ih krijete

      • BIZLife

        Postovani Sasa, Vecernje novosti koje su izvor ovog teksta to ne navode, tako da nemamo tu informaciju.

    • Nisam dođoš

      Sada redom tužba za svaku ponaosob odgovornu osobu + novinsku kuću , koja je čoveka maltretirala za izjave pa da se smire jednom za svagda.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE