Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Marović podneo ostavku jer mu prate sina

    Potpredsednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović, u pismu predsedniku i trojici potpredsednika stranke, saopštio je da podnosi ostavku kada je dobio informaciju da neko iz Agencije za nacionalnu bezbednost prati njegovog sina Miloša i njemu izuzetno bliske ljude, objavile su Vijesti.


    Marović nije želio da odgovori na pitanja u vezi pisma, navodeći da „ne želi da komentariše glasine“.

    Pozivajući se na više izvora iz Predsedništva DPS-a i Vlade, list navodi da je prethodno, pre nego što je pismo napisano sredinom juna, Marovićeva supruga Đurđina u Podgorici razgovarala sa premijerom i potpredsednikom DPS-a Igorom Lukšićem tražeći da zaustavi sve aktivnosti koje su usmerene prema njenoj porodici.

    Nakon što je, navodno, dobila odgovor od Lukšića da on tu ne može ništa, Marović je napisao oštro pismo kolegama iz rukovodstva partije, o kojem oni ne žele javno da govore.

    Marović je u pismu, osim što je rekao da podnosi ostavku na mestu potpredsednika, saopštio da ga ta funkcija sprečava da se politički bori protiv političkog progona njega i njegove porodice.

    On je, navode Vijesti, obavestio kolege iz vrha stranke da mu je pripadnik ANB-a saopštio da su njegova porodica i njemu bliski ljudi pod nadzorom tajne službe.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE