Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Otvoren internet park u Lazarevcu

    Na inicijativu Udruženja mladih Lazarevca, a u saradnji sa kompanijom Telenor i gradskom opštinom Lazarevac, danas je zvanično otvoren prvi intrenet park u Lazarevcu. Park je postavljen ispred zgrade nove biblioteke i mogu ga koristiti svi građani besplatno.

    Internet park je svečano otvorio predsednik gradske opštine Lazarevac, koji je ovom prilikom rekao da je ovaj projekat jedinstven u opštini i da je Lazarevac jedna od prvih gradskih opština koja je podržala projekat „Telenor internet park“.

    „Zaista je veliko zadovljstvo da u ovom prelepom i odskora najuređenijem prostoru Lazarevca dobijemo još jedan novi sadržaj zbog kojeg će naši sugrađani imati motiv više da dođu u gradsku biblioteku i ovaj prelepi park. Zahvaljujući saradnji kompanije Telenor i gradske opštine Lazarevac naši građani će imati priviegiju korišćenja besplatnog interneta na ovom prostoru. Realizacijom ovog projekta namera kompanije Telenor bila je da obezbedi kvalitetan, brz i besplatan pristup internetu što većem broju građana.

    „Ovo je samo prva faza realizacije projekta „Telenor internet park“ sa jednim užim opsegom pokrivenosti i trajaće tri meseca nakon čega, u saradnji sa Telenorom, planiramo postavljanje jačeg uređaja, tako da bi kompletna centralna gradska zona, uključujući i samu zgradu opštine i glavnu ulicu, bila pokrivena besplatnim internetom, čime ćemo umnogome pomoći širenju informativne kulture kod naših sugrađana“, zaključio je Borić.

    “ Internet park će biti dostupan naredna 3 meseca, a za to vreme sugrađani će biti u prilici da predahnu na nekoj od Telenor klupica i da sa svojim prenosivim računarima, u prelepom ambijentu, pregledaju mejlove i sve ono što ih zanima na internetu.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE