Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nova Golf kampanja – u interakciji

    Svakodnevno smo svedoci velikog broja ponuda koje plasira auto industrija. Većina ima isti ili sličan format oglašavanja: slika vozila, cena ili rata plus uslovi finansiranja.
     
    Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da se pohvalimo prvom interaktivnom, a nadamo se i duhovitom i dinamičnom kampanjom za model Golf u Srbiji. Kampanja za Golf je kreirana kroz niz pitalica čiji je junak najpopularniji Volkswagen model na svetu. Rešenje na svakoj bilbord lokaciji ima svoju „ličnu priču i poruku“ upakovanu u pitanje, koje je u vezi, kako sa samom lokacijom, tako i sa atributima brenda Golf. Tako ćete u ulici Kneza Miloša pročitati  pitanje: „Ko je Kralj u Kneza Miloša“, a na putu za aerodrom: „Ko leti, a sa sve četiri je na zemlji?“ i tako širom Beograda i Srbije…
     
    Nismo zanemarili ni prodajnu poruku, te svako od rešenja ima istaknutu neku od jedinstvenih pogodnosti koje nudimo pri kupovini.
     
    Ideja nam je bila da na drugačiji način skrenemo pažnju na model koji nudimo, a koji definitivno ima emotivnu istoriju u Srbiji. Pored duhovitih i zanimljiv poruka koje su u vezi sa lokalitetima bilborda, kampanja je ujedno uvod i poziv za učešće u konkursu, koji će trajati uporedo sa kampanjom.
     
    Ideja konkursa je, da u skladu sa samom kampanjom i ljubitelji marke Volkswagen i modela Golf dobiju šansu da putem interneta i Volkswagen Facebook aplikacije pošalju svoju pitalicu o modelu Golf. Učesnici će svoje pitalice i poruke moći da šalju od srede, 20. jula, kada počinje Konkurs, pa sve do 20. avgusta. Najbolja Golf pitalica biće izabrana glasovima/lajkovima posetilaca Volkswagen Facebook aplikacije i glasovima žirija, a objava pobednika konkursa planirana je za 1. septembar. Glavna nagrada konkursa je objavljivanje pobedničke pitalice na bilbordu 12. septembra. Pored glavne nagrade sledećih deset najboljih učesnika dobiće na poklon Volkswagen cool bags sa rekvizitima za letovanje.
     
     Link za novi Fan Page i prijavu je: http://www.facebook.com/VolkswagenSrbija

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE