Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sahranjena Ejmi Vajnhaus

    Od pevačice Ejmi Vajnhaus danas su se oprostili porodica i najbliži prijatelji na ceremoniji na groblju „Edžverberi“ u severnom delu Londona, prenosi AP.

    Veliki broj obožavalaca i fotografa koji su se okupili na groblju nije uspeo da prisustvuje ovom događaju.

    Kako objavljuje BBC, oko 13h po britanskom vremenu počela je privatna služba povodom poslednjeg ispraćaja Ejmi Vajnhaus. U severnom Londonu rabinovoj službi su prisustvovali samo njeni roditelji, rodbina i najbliži prijatelji. Nakon 45 minuta službe Ejmi je kremirana u Sinagogi na Golders Grinu. Njen pepeo će biti rasut zajedno sa pepelom njene bake Sintije koja je umrla 2006. od raka pluća.

    Konvoj vozila prošao je pored groblja, dok su sa obe strane ulice stajali fotografi i fanovi. Oproštajnoj ceremoniji, održanoj u krugu porodice i bliskih prijatelja, prisustvovali su i producent Mark Ronson i stilistkinja Keli Osborn, koja je bila zadužena za Ejminu ekstragavantnu friziru, a tu je bio i njen bivši dečko reg Trevis. Brojni Ejmini obožavaoci došli su da joj odaju počast. Hejli, devojka iz njenog komšiluka, kroz suze je rekla:
     
    –  Bila je istih godina kao i ja. Jako je tužno što je otišla, ali nam je ostavila divnu muziku.
     
    Njen prijatelj, Džej, imao je samo reči hvale za pokojnu prijateljicu:
     
    – Imala je stila, bila je individualna. Strašno je to, što  je imala ceo život pred sobom. Bila je potpuno drugačija od ostalih poznatih ličnosti.
     
    Ejmino kumče, sa kojom je i imala poslednje javno pojavljivanje, Diona Bromfild, na svom tviter profilu ostavila je poruku:
     
    – Osećam kao da mi je deo duše nestao sa Ejmi, predivnom pticom pevalicom…molim vas pomolite se za nju, volela je svakoga.
     
    Pošto je kremacija obavljena, otac pokojne pevačice uputio je poslednje reči svojoj kćerki:
     
    – Laku noć moj anđele, mirno spavaj. mama i tata će te zauvek mnogo voleti.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE