Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Asfaltirano šest puteva u Loznici

    Na području Loznice završeno je asfaltiranje poslednjeg od šest seoskih puteva u okviru projekta koji je sa 31,6 miliona dinara finansiralo Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja putem Nacionalnog investicionog plana (NIP).

    Član Gradskog veća Janko Aleksić rekao je da je uređenjem poslednje u nizu saobraćajnica, koja prolazi kroz mesne zajednice Bradić i Donji Dobrić povezan donji, srednji i gornji Jadar, a meštani su završetkom tog poduhvata dobili osavremenjen drum.

    On je dodao da je projekat, koji je obuhvatio asfaltiranje šest puteva u pet lozničkih mesnih zajednica, ostvaren zahvaljujući angažovanju gradskog rukovodstva, uz finansijsku podršku iz NIP-a, dok na prostoru Loznice i dalje predstoje radovi na uređenju drugih puteva.

    Zamenik direktora lozničkog JP „Grad“, nadležnog za nadziranje radova, Dragoslav Polić rekao je da je asfaltiran drum koji spaja dve mesne zajednice dugačak blizu 2,5 kilometra i širok 3,5 metra, a preostalo je uređenje kišne kanalizacije i nasipanje rizle pored kolovoza.

    Prema njegovim rečima, time će da budu okončani svi radovi predviđeni projektom, koji je obuhvatio postavljanje novog kolovoznog zastora ukupne dužine 9,3 kilometra u Lozničkom Polju, Lipničkom Šoru, Bradiću, Donjem Dobriću i Jelavu.

    Rekonstrukcija šest puteva u selima Jadra poverena je Preduzeću za puteve „Valjevo“, koje je  asfaltiranje završilo za manje od mesec dana, iako je ugovorom predviđeno da ceo posao bude obavljen za 80 dana, za šta je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja izdvojilo 31,6 miliona dinara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE