Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Gadafi, u blindiranom autu ušao u Alžir?

    Konvoj od šest blindiranih automobila prešao je iz Libije u Alžir, a u njemu su, kako se sumnja, bili libijski zvaničnici, možda i Moamer Gadafi koji je u bekstvu, javila je zvanična egipatska novinska agencija MENA, citirajući izvor iz redova libijskih pobunjenika.
     

    Egipatska agencija navodi da je šest „Mercedesa“ u petak ujutru ušlo u libijski grad Gadames, grad na granici sa Alžirom i da je konvoj bio u pratnji provladinih libijskih snaga „dok nije ušao u Alžir“, prenela je agencija AFP.

    Pobunjenici nisu bili u stanju da slede vozila, pošto im nedostaje municija i oprema, naveo je izvor egipatske agencije iz redova libijskih pobunjenika.

    „Mislimo da su u automobilima bili visoki libijski zvaničnici, moguće je Gadafi i njegovi sinovi“, naveo je isti izvor, javila je agencija MENA.

    Tu vest, za sada, ne mogu da potvrde ni (zvanični) alžirski, ni libijski izvori, navodi francuska agencija koja prenosi vest egipatske agencije.

    Alžir je juče priznao pobunjenički Nacionalni prelazni savet, insistirajući na stavu zvaničnog Alžira da će se pridržavati politike „stroge neutralnosti“ što je odlučeno još na početku sukoba u Libiji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE