Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sayl – najbolja kancelarijska stolica u 2011. godini

    Svetski proizvođač kancelarijskog nameštaja Herman Miller odnedavno u svojoj ponudi ima Sayl – najbolju kancelarijsku stolicu na svetu za 2011. godinu prema izboru World Arhitecture Newsa, jednog od najuticajnijih svetskih portala.

    Reč je o stolici koja je prekretnica u ovom segmentu i pokazuje celi smisao dizajna, inovacije i performansi koje očekujete od kompanije Herman Miller, uz značajno pristupačniju cenu. Dizajn Ivesa Behara obeležen je naprednim performansama kombinovanim s brigom o okolini, jer se čak 93% materijala od kojih je stolica napravljena može reciklirati, a odlikuju je i visoki ergonomski standardi.

    Ova kancelarijska stolica idealna je za otvorene varijante kancelarije kao i za konferencijske dvorane i za sale za sastanke jer svojim izgledom podiže svaki prostor i daje mu imidž i prepoznatljivost. Reč je o isključivo funkcionalnoj i udobnoj stolici zanimljivog dizajna koja ima potencijal da postane najprodavanija stolica u svojoj kategoriji.
     
    Zahvaljujući mrežastom naslonu za leđa bez okvira kao i inovativnom leđnom nosaču u obliku slova Y, stolica osigurava vrhunsku pokretljivost i zdravu podršku za leđa, posebnoe u lumbalnom delu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE