Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Teroristički napad u Nju Delhiju

    U eksploziji koja se dogodila oko 10.15 ujutro po lokalnom vremenu ispred Visokog suda u glavnom gradu Indije, Nju Delhiju, ima poginulih osoba. Broj mrtvih prema stranima medijima kreće se od četiri do devet, prenose agencije, a jedan od lokalnih zvaničnika izjavio je kako ima informacije da se poginule četiri osobe, dok nekoliko medija piše kako je devet poginulih. NDTV javlja kako je 10 osoba poginulo, a 56 ih je ranjeno.

    Sredom je, kako piše Times of India, najveća gužva na sudu jer se tada održavaju javne licitacije. Kako javlja Rojters još se ne zna što je uzrok eksplozije, a televizijski snimci pokazuju kako suci i advokati beže iz zgrade suda ispred koje je došlo do eksplozije. Policija, hitna pomoć i vatrogasci trenutno su na mestu događaja.

    Televizija NDTV javlja kako se najverovatnije radi o bombi koja je bila u aktovci. Pozivajući se na izjave očevidaca, televizija javlja kako „krvi ima posvuda“. „Bila je to snažna eksplozija, krvi ima posvuda“, ispričala je šokirana pravnica koja je taman dolazila na posao.

    Eksplozija se čula i nekoliko kilometara dalje od suda koja se nalazi nedaleko parlamenta i vlade.
     
    Televizija NDTV došla je do snimka na kojem se vidi trenutak eksplozije.
     

     
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE