Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Holivud snima akcionu filmsku dramu o bin Ladenu

    Uz vest koja je 1. maja obišla Zemlju da su američki specijalci likvidirali Osamu bin Ladena iz Holivuda je krenulo pitanje ko će snimiti prvi film o toj operaciji, koja ima sve elemente akcione filmske drame.
     
    Sada se filmskom verzijom lova na Bin Ladena pozabavio dnevnik „Ju-Es-Ej tudej“ koji je otkrio da se uveliko priprema snimanje čak nekoliko filmova inspirisanih potragom za čovekom koji je direktno podstakao tragediju rušenja tornjeva Svetskog trgovinskog centra 9. septembra 2001.

    Ozbiljan lov na Bin Ladena je započet odmah nakon tog sudbonosnog datuma, a sada se vidi da Holivud nije čekao njegov ishod već je krenuo i to bez uobičajene medijske halabuke, sa snimanjima i sada se trudi da što pre pusti u distribuciju te filmove koristeći „svežu“ reklamu koju im daje činjenica da je neprijatelj broj jedan dolijao.

    Prvi će svakako biti film „Čin hrabrosti“, (Act of Valor) koji će biti prikazan u februaru 2012. u kome igraju i pravi komandosi i mornaričke jedinice za specijalne operacije (SEAL). Glavne uloge igraju Roslin Sančez i Emilio Rivera.

    Film je počeo da se snima kao porudžbina mornarice koja je nameravala da ga prikazuje u regrutnim centrima, a pripada žanru akcionog trilera. Specijalna jedinica treba da spase kidnapovanog operativca CIE i to prerasta u lov na mrežu terorističkih ćelija.

    Film vezan za priču o Bin Ladenu o kome se najviše govori još nema ime, a očekuje se da će se pojaviti pred pocetak predsedničkih izbora u poznu jesen 2012. godine.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE