Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Berluskoni ispričao uvredljiv vic o Angeli Merkel

    Italijanski premijer ponovo je u centru pažnje svetskih medija i kao i obično u pitanju je skandal. Naime, sada je u pitanju veoma sirov vic koji je Silvio Berluskoni ispričao o nemačkoj kancelarki Angeli Merkel.



    Vic su čuli istražitelji koji su presreli njegov telefonski poziv. Kako su naveli, 74- godišnji premijer se našalio u vezi sa polom i stasom kancelarke Merkel, a neki britanski mediji, među kojima je čak i tabloidni The Sun,  navode da je šala toliko neukusna da i nije za citiranje u novinama.

    Drugi su međutim objavili deo „pošalice“ u kojoj je Berlusconi naveo kako je Merkelova neverovatno debela, te „da je niko ne bi… “ Italijanski premijer vic je ispričao novinaru Valteru Lavitoli.

    Najprodavanija nemačka novina Bild, juče je objavila naslov po imenom „Da li je Berluskoni uvredio našu kancelarku Merkel?“, dok italijanski list Il Giornale, koji je u vlasništvu familije Berluskoni, navodi da je u pitanju trač.

    Berluskoni je svoju nemačku koleginicu pre dve godine na samitu ostavio da čeka dok je ćaskao mobilnim telefonom, dok je ju je godinu ranije, prilikom njenog zvaničnog dolaska u posetu Italiji, sačekao skriven iza jednog kipa i iskočio pred nju vičući „ku-ku“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE