Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Banjalučke cipelice za Melaniju Tramp

    Fabrika obuće Bema iz Banjaluke poslaće dva para cipela Melaniji Tramp, supruzi Donalda Trampa, republikanskog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

    Marinko Umičević, tehnički direktor fabrike cipela, rekao je da je poklon dva para znak podrške njoj i njenom suprugu na predstojećim izborima.

    „Moja ideja motivisana je zemljačkim razlozima i uverenjem da će se prljava kampanja, koja se vodi protiv Melanije Tramp i njenog supruga, kod gospođe Tramp probuditi poznati balkanski inat, koji će podstaći da se još više angažuje u predsedničkoj kampanji i da uđe u Belu kuću“, rekao je Umičević Nezavisnim novinama, prenosi N1.

    Fabrika obuće Bema napraviće jedne udobne cipele sa đonom od specijalne memorijske pene da, kako naglašavaju, „Melanija može da šparta Amerikom“, a da ne izgubi ništa od svoje elegancije.

    Drugi par cipela će biti damske salonke od najkvalitetnije kože, koje će specijalno za nju kreirati dizajneri ove firme, kako bi u njima pobednički ušetala u Belu kuću, navodi se u saopštenju firme Bema.

    Izvor: Agencije

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE