Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U ordinacije DZ Vršac uloženo 26 miliona dinara

    Služba za zaštitu žena u vršačkom Domu zdravlja premeštena je iz prizemlja u renovirani prostor od 800 kvadrata na poslednjem spratu, u čiju je adaptaciju uloženo 26 miliona dinara.
     
    Poslednji sprat je godinama bio neiskorišćen, pa je menadžment Doma zdravlja u saradnji sa lokalnim vlastima i uz pomoć građana Vršca, odlučio da ovaj prostor adaptira u visokokvalitetne ordinacije. Služba za zaštitu žena je više od trideset godina radila u veoma lošim uslovima. Iako kao samostalna ustanova funkcionišemo tek tri i po godine, trudimo se da imamo sluha za naše pacijente i nadam se da će odavde uvek izlaziti zadovoljni, kaže Rodika Petku, direktorka Doma zdravlja u Vršcu.
     
    Novac za rekonstrukciji neupotrebljivog poslednjeg sprata Doma zdravlja, kao i kupovinu neophodne opreme, izdvojen je iz samodoprinosa koji u vršačkoj opštini građani izdvajaju punih pet godina.
     
    Rekonstrukcija i nabavka opreme koštala je otprilike oko 250 evra po kvadratu i iskreno verujem da će građani biti zadovoljni kako smo utrošili novac od samodoprinosa – ističe Čedomiir Živković, predsednik opštine Vršac.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE