Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kako da odložite posetu frizeru?

    Znate da bi trebalo da posetite frizera svakih šest do osam nedelja. Ali ako pokušavate da uštedite ili ste samo previše zauzeti, ima toliko načina da se odlazak u salon odloži, a vi i dalje izgledate negovano. Sa pravim savetima vrhovnih stilista, možda ćete moći da odložite šišanje i do šest meseci, a da ne postanete  vlasnica loše frizure.
     
    Evo kako:

    KORISTITE PRAVI ŠAMPON I REGENERATOR

    Suvi, krti krajevi su spremni za šišanje, ali hidratantni šampon i regenerator mogu da vam „kupe“ tih nekoliko dodatnih nedelja, možda čak i meseci, izmedju frizeraja.

    PERITE KOSU REĐE

    Nije vreme ono što uništava vašu kosu, već stvari koje činite da bi griva ostala zamamna. Ako ređe koristite penu, lak i ostale proizvode za stilizovanje kose, smirite epizode četkanja i umanjite korišćenje fena, prouzrokovaćete manju štetu.

    PERITE KOSU U OBRNUTOM SMERU

    Nanesite regenerator na donju polovinu kose pre šamponiranja. Ovo štiti završetke od sapunice koja može da ih isuši.

    ŠAMPONOM ISTRLJAJTE SAMO SKALP, NE I KRAJEVE

    Kada ispirate šampon sa vrha glave, to je dovoljno da očistite i srednji deo kose i krajeve, tvrde vrhunski svetski frizeri.

    JEDNOM NEDELJNO PAKOVANJE

    Duboko kondicioniranje će učiniti da vaše vlasi izgledaju odmah zdravije. Ako imate gustu kosu, koristite pakovanje umesto regeneratora prilikom svakog pranja.

    STILIZUJTE KADA JE VLAŽNA

    Koristite proizvode za oblikovanje dok je kosa još vlažna. Posebno ako ne želite da se talasa ili kovrdža – prekrijte svaki pramen kremom za stilizovanje, tako će vaša kosa postati glatka.

    SAKRIJTE KRAJEVE U PUNĐU

    Visoke punđe su u trendu, pa nemojte da bežite od ovakve mogućnosti. Za devojke sa kratkom kosom, tu su ukosnice, berete i trake za kosu.

    KADA SVE OSTALO ZAKAŽE, DOHVATITE MAKAZE

    Dok većina profesionalaca ne preporučuje „uradi sam“ akciju, ako imate dužu kosu, štricnite ispucale krajeve sami. Ne preterujte – samo nekoliko pramenova s vremena na vreme.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE