Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Promocija „Montevidea“ u Americi

    Srpski filmski hit „Montevideo, Bog te video“ reditelja Dragana Bjelogrlića 4. novembra biće prikazan na Američkom filmskom marketu (American Film Market) u Los Anđelesu, koji se ove godine održava od 2. do 9. novembra, najavio je producent „Intermedia Network“.
     
    „Montevideo, Bog te video“ kao srpski kandidat za Oskara u kategoriji najbolji strani film biće predstavljen u okviru Evropske filmske promocije (European Film Promotion).

    Ova organizacija, koja se bavi promocijom i podrškom evropskih filmova koji ulaze u trku za Oskara, ove godine će na američkom marketu, pored filma „Montevideo, Bog te video“, promovisati još 11 filmova iz Austrije, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Irske, Makedonije, Holandije, Španije, Švajcarske, sa Islanda.

    Američki filmski market svake godine okuplja više od 8.000 profesionalaca iz filmske industrije iz više od 70 zemalja. „Montevideo, Bog te video“ biće prikazan zainteresovanim američkim distributerima, kupcima, novinarima i članovima Američke filmske akademije.

    Priča o fudbalskim junacima iz 1930. godine, koja je pobrala nagrade na mnogim domaćim i medjunarodnim filmskim festivalima, do kraja oktobra biće u takmičarskom programu još dva festivala – u Sao Paulu i u Fort Loderdejlu na Floridi.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE