Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ejmi Vajnhaus umrla od alkohola

    Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus je umrla zbog konzumiranja velike količine alkohola, objavili su danas britanski mediji. U trenutku smrti Ejmi je imala pet puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeni limit tokom vožnje.

    Tokom istražnog postupka je utvrđeno da je pevačica imala 4,1 promila alkohola u krvi kada je 23. jula pronađena mrtva u stanu u Londonu. Na saslušanju u Londonu je otkriveno da Ejmi, koja se tokom svoje kratke, ali uspešne karijere borila protiv zavisnosti od droge i alkohola, nije konzumirala alkohol u julu sve do dana smrti. Ovi nalazi potkrepljuju izveštaj objavljen neposredno posle njene smrti u kojem stoji da je Ejmi pokušavala da se izbori sa zavisnošću.

    Osoba zadužena za bezbednost Ejmi Vajnhaus došla je tog kobnog dana u 10.00 sati da je obiđe u kući u predgrađu Kamden i pomislila da spava. Kada je pet sati kasnije ponovo došla, pozvala je hitnu pomoć. 

    Zaključak istrage je da je smrt nastupila kao posledica „nesrećnog  slučaja“. 

    Članovi Ejmine porodice, uključujući njenog oca Miča, prisustvovali su saslušanju, ali po odlasku nisu dali nikakvu izjavu za štampu.

    Ejmin poslednji snimljeni nastup održan je u junu u Beogradu gde ju je publika izviždala jer se pojavila pijana na sceni, nesposobna da održi koncert. Organizatori njene turneje su nakon toga otkazali sve zakazane koncerte. 

    Toksikološki nalaz koji je objavljen u avgustu pokazao je da u krvi pevačice nisu pronađeni tragovi bilo koje droge.

     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE