"Večiti" u Sofiji pregovaraju o balkanskom Savezu?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Večiti” u Sofiji pregovaraju o balkanskom Savezu?

  Predstavnici Partizana i Crvene zvezde nalaze se u Sofiji gde sa čelnicima CSKA razgovaraju o mogućem osnivanju balkanskog fudbalskog Saveza.
   
  Kako javlja bugarski portal gol.bg, a prenosi Sportal.rs,  jedna od tema razgovora biće i mogućnost pokretanja balkanske fudbalske lige u kojoj bi pored “večitih” i CSKA igrali još neki timovi iz Bugarske, Rumunije, Turske i Grčke. Domaćin sastanaka biće Dragoljub Simonović, generalni direktor CSKA iz Sofije. Ideja o osnivanju Saveza potekla je posle prijateljske utakmice Zvezde i Lokomotive.
   
  Sportal podseća, da je pre nekoliko nedelja tokom utakmice Zvezda i Lokomotive započeta ova priča, a tada je predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić sa saradnicima bio na radnoj večeri sa predstavnicima vodećih bugarskih klubova. Razgovarano je o mogućem zajedničkom takmičenju klubova iz Srbije, Bugarske, Rumunije, Turske i Grčke, kao i o saradnji vodećih klubova ovih zemalja. Svi učesnici sastanka su se tada složili da vodeći klubovi Balkana osnuju asocijaciju klubova koja bi se bavila pitanjima o kojima se razgovaralo.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE