Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Večiti“ u Sofiji pregovaraju o balkanskom Savezu?

    Predstavnici Partizana i Crvene zvezde nalaze se u Sofiji gde sa čelnicima CSKA razgovaraju o mogućem osnivanju balkanskog fudbalskog Saveza.
     
    Kako javlja bugarski portal gol.bg, a prenosi Sportal.rs,  jedna od tema razgovora biće i mogućnost pokretanja balkanske fudbalske lige u kojoj bi pored „večitih“ i CSKA igrali još neki timovi iz Bugarske, Rumunije, Turske i Grčke. Domaćin sastanaka biće Dragoljub Simonović, generalni direktor CSKA iz Sofije. Ideja o osnivanju Saveza potekla je posle prijateljske utakmice Zvezde i Lokomotive.
     
    Sportal podseća, da je pre nekoliko nedelja tokom utakmice Zvezda i Lokomotive započeta ova priča, a tada je predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić sa saradnicima bio na radnoj večeri sa predstavnicima vodećih bugarskih klubova. Razgovarano je o mogućem zajedničkom takmičenju klubova iz Srbije, Bugarske, Rumunije, Turske i Grčke, kao i o saradnji vodećih klubova ovih zemalja. Svi učesnici sastanka su se tada složili da vodeći klubovi Balkana osnuju asocijaciju klubova koja bi se bavila pitanjima o kojima se razgovaralo.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE