Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počela izgradnja puteva potrebnih za Fijat

    U kragujevačkom naselju Erdeč su počeli radovi na saobraćajnici u dužini od 560 metara, prvoj od šest čija je izgradnja predviđena ugovorom sa Fijatom.
     
    Osim puta za Erdeč biće rekonstruisane ulice Oktobarskih žrtava, manji deo Južne obilaznice, deonica kroz fabriku Zastava kamione, kao i tri mosta preko Ždraljice, Lepenice i Grošnice. Novac za radove, u iznosu od blizu tri miliona evra, obezbedilo je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja.
     
    Početku radova u Erdeču prisustvovali su gradonačelnik Kragujevca, Veroljub Stevanović, zamenika gradonačelnika Nebojša Zdravković i član Gradskog veća za komunalnu privredu Zorana Jovanovića.
     
    Zamenik gradonačelnika Kragujevca Nebojša Zdravković je rekao novinarima da je lokalna samouprava obezbedila projektnu dokumentaciju i rešila imovinske odnose, a Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja finansijska sredstva. Zdravković je dodao da je rok za završetak svih radova 1. mart 2012. godine, prema dogovoru sa Fijatom, pre početka serijske proizvodnje novog modela automobila u Kragujevcu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE