Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Direktor MK Mountain Resort menadžer godine u hotelijerstvu

    Priznanje Menadžer godine, u kategoriji “lideri hotelske industrije”, za 2010/2011. godinu pripalo je  generalnom direktoru kompanije MK Mountain Resort, Nikoli Avramu. Nagrada je tradicionalno dodeljena po završteku VIII Foruma menadžera hotela i hotelskih domaćinstava.

    Tom prilikom dobitnik nagrade Nikola Avram naglasio je da priznanje Menadžer godine, pripada celom njegovom timu, sa kojim već skoro dve godine ulaže veliki trud koji je rezultirao podizanjem kvaliteta ponude i usluga u najvećem hotelskom kompleksu na Kopaoniku (Grand Hotel & Spa, Family Hotel Angell, Apartments Konaci), kao i celom turističkom centru, sa krajnjim ciljem da planina Kopaonik ponovo postane top destinacija u regionu.

    Planirana strategija MK Mountain Resorta, za manje od dve godine dovela je do izmene dugogodišnjeg negativnog trenda Kopaonika kao skupe destinacije sa lošom uslugom u destinaciju umerenih cena i kvalitetne usluge. Preko 15 miliona evra vredna investicija, do kraja 2011.godine obuhvatila je rekonstrukciju dve trećine smeštajnih kapaciteta hotela Grand i apartmanskog kompleksa Konaci, kao i kompletnu rekontsrukciju postojećih i uvođenje novih sadržaja u hotelu  Grand i hotelu Angella.

    Prestižnu nagradu dodeljuje Privredna komora Srbije i redakcija stručnog časopisa za savremeno hotelijerstvo i turizam „Turistički Svet“, u saradnji sa profesorima fakulteta i visokih škola za hotelijerstvo i turizam, profesionalnim hotelskim konsultantima, renomiranim hotelijerima, kao i novinarima koji godinama prate turističku delatnost.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE