Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Eurobanka predstavila novu „212 MasterCard Gold“ karticu

    U saradnji sa pozorištem Atelje 212, Eurobank EFG predstavila je prestižnu MasterCard Gold 212 karticu, koja će biti izrađena u tiražu od svega 212 primeraka. U skladu sa ukupnom strateškom opredeljenošću za pružanje podrške društvu i kulturi u Srbiji Banka je potvrdila da će i ove godine biti generalni pokrovitelj beogradskog pozorišta Atelje 212 za sezonu 2011/2012.

    MasterCard Gold kobrendirana sa Ateljeom 212, izrađena je na inicijativu direktora pozorišta Kokana Mladenovića, kome je svečano uručena prva od 212 zlatnih kartica, predstavlja najprestižniji proizvod na tržištu zlatnih kartica. Pored standardnih pogodnosti, korisnicima su na raspolaganju i druge mogućnosti poput pristupa mnogobrojnim privilegijama u Srbiji i širom sveta.
     
    „Kultura, kao važan deo svake zajednice zaslužuje snažnu podršku društveno odgovornih kompanija. Upravo to je bila naša osnovna motivacija da lansiramo “212 MasterCard Gold “ koja će svoje korisnike svakako podsećati da mogu da pogledaju neku od predstava Ateljea 212 i da istovremeno uživaju u mogućnostima kartice, od kojih su samo neke usluge ličnog bankara i putno zdravstveno osiguranje“, izjavio je Nikolaos Koulompouros, direktor Sektora za gotovinske i potrošačke kredite i kreditne kartice Eurobank EFG.
     
    U želji da pruži podršku najosetljivijim segmentima društva, Eurobank EFG osmislila je sveobuhvatni program društvene odgovornosti „Investiramo u evropske vrednosti“ koji je usmeren na pružanje podrške edukaciji, zdravstvu, inkluzivnom društvu, obrazovanju, zaštiti životne sredine i kulturi. U ovaj program banka je do sada uložila više od 3,6 miliona evra.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE