Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Izmena režima saobraćaja u Radničkoj preko vikenda

    Zbog izmeštanja postojećeg čeličnog cevovoda na potezu od  novoprojektovanog priključnog šahta koji se nalazi nasuprot „Jugopetrola” do novoprojektovanog  šahta u Bulevaru vojvode Mišića nasuprot „Gospodarske mehane” i asfaltiranja nadvožnjaka kod Beogradskog sajma („tobogana”) doći će do izmena saobraćaja u Radničkoj ulici, između Paštrovićeve i „Gospodarske mehane”.
     
    Režim saobraćaja će biti promenjen od 22 časa u petak, 9. decembra, do 7 časova u subotu, 10. decembra, kao i od subote, 10. decembra, od 21 čas do ponedeljka, 12. decembra, u 4 časa na sledeći način:
     
    Zatvara se za saobraćaj nadvožnjak kod Beogradskog sajma („tobogan”).
     
    Vozila koja se kreću Bulevarom vojvode Mišića iz smera centra grada ka Obrenovcu, Žarkovu i Banovom brdu prebacuju se kod Hale 14 Beogradskog sajma („Gospodarske mehane”) ispred „tobogana” u levu stranu kolovoza i kroz dve saobraćajne trake kreću se kroz podvožnjak ispod železničke pruge, a kod „Jugopetrola”, iza „tobogana” vraćaju se na desnu stranu kolovoza u smeru ka Obrenovcu.
     
    Vozila koja dolaze iz smera Obrenovca kreću se Radničkom ulicom do raskrsnice sa Paštrovićevom, preusmeravaju se u Paštrovićevu ulicu do saobraćajne petlje „Hipodrom”, gde će moći levo da skrenu prema Beogradskom sajmu ili desno prema Miloševom konaku odnosno prema Ulici Teodora Drajzera, Rakovičkom putu i Bulevaru vojvode Putnika.
     
    Paštrovićeva ulica, od Radničke do petlje „Hipodrom”, jednosmerna je prema Hipodromu.
     
    Bulevar vojvode Mišića od raskrsnice sa ulicama Teodora Drajzera, Rakovički put i Bulevar vojvode Putnika do saobraćajne petlje „Hipodrom” jednosmeran je u smeru od saobraćajne petlje „Hipodrom” prema Miloševom konaku (prema Ulici Teodora Drajzera, Rakovičkom putu i Bulevaru vojvode Putnika).
     
    Vozila koja se kreću iz smera Banovog brda prema Beogradskom sajmu i centru grada preusmeravaju se iz Ulice Visoke u Paštrovićevu prema Hipodromu.
     
    Zabranjuje se kretanje teretnih vozila preko 3,5 tona od petka, 9. decembra, u 16 časova do ponedeljka, 12. decembra, u 9 časova.
     
    Teretna vozila koja dolaze iz Savske ulice neće moći da nastave pravo Bulevarom vojvode Mišića pored Sajma, nego će biti usmerena levo na auto-put prema Nišu, a odatle Kružnim putem mogu da se vrate na Ibarsku magistralu.
     
    Teretna vozila koja prilaze gradu sa obilaznice, Ibarske magistrale i Savske magistrale mogu to uraditi prestrojavanjem na petlji „Orlovača” na Kružni put.
     
    Teretna vozila koja dolaze sa Pančevačkog mosta, a cilj im je Ibarska magistrala, treba da se kreću sledećom trasom: Mije Kovačevića, Ruzveltova, Dimitrija Tucovića, Batutova, Bulevar kralja Aleksandra, Gospodara Vučića, Vojislava Ilića na auto-put prema Nišu i odatle Kružnim putem do Ibarske magistrale.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE