Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Humanitarna Vip Reklamijada na Ekonomskom

    Na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 14. i 15. decembra biće održano tradicionalno veće posvećeno reklamama pod nazivom Vip Reklamijada.
     
    Na ovom događaju humanitarnog karaktera tokom dvočasovnog programa biće prikazane najinteresantnije i najkreativnije domaće i strane reklame u odabiru Marketing Workshop-a.
     
    Cilj manifestacije je da najugroženije socijalne grupe dobiju simboličnu pomoć,a ovogodišnji prilog od prodatih karata namenjen je porodici iz Beograda koja je u teškom materijalnom stanju do koje je marketing Workshop došao preko Crvenog krsta.
     
    Novac od prodatih ulaznica, Marketing radionica je 2004. godine uputila kao pomoć deci sa Kosova. 2005. godine od novca je kupljen medicinski aparat za šesto odeljenje Infektivne klinike, na kome su smešteni oboleli od AIDS-a, dok je 2006. godine sav prihod bio poklonjen Prihvatilištu za urgentnu zaštitu zlostavljane dece u Beogradu. Donacija je 2007. godine išla Udruženju studenata sa hendikepima, 2008. godine Specijalnoj osnovnoj školi “Novi Beograd“ a 2009. Narodnoj kuhinji u Užicu. Sav prihod prikupljen 2010. godine upućen je Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

    Vip Reklamijada će se održati u najvećem amfiteatru Ekonomskog fakulteta A1 sa početkom u 20h.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE