Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prvi konkursi za zaposlenje u Fešn Park Autletu u Inđiji

    Fešn Park Autlet Centar (Fashion Park Outlet Center), koji bi trebalo da bude otvoren u martu iduće godine, raspisao je konkurse za prva radna mesta od ukupno 1.000, koliko je planirano realizacijom ovog projekta, saopšteno je danas iz ove kompanije.

    Radovi na izgradnji inđijskog Autleta ulaze u završnu fazu, a do njegovog otvaranja je ostalo nešto više od tri meseca.

    Planirano je da prvi deo radova, u kojem će biti izgrađeno 15.000 kvadratnih metara prostora, bude završen do kraja godine, a zakupcima će 15. januara svečano biti uručeni ključevi prodajnih objekata.

    U prvoj fazi Fešn Park će imati oko 70 prodavnica najpoznatijih svetskih brendova i po strogim međunarodnim standardima predstavljaće jedini pravi autlet u Srbiji i regionu, a roba će se prodavati po cenama nižim od 30 do 80 odsto.

    Prodajni prostor biće proširen u drugoj fazi za još 5.000 metara kvadratnih, koji će biti otvoren 2014. godine, a treća faza sa dodatnih 10.000 kvadrata biće završena do kraja 2016. godine.

    Izgradnja prvog pravog autlet centra u Srbiji je projekat kompanije „BlekOak Divelopments“ u saradnji sa britanskom firmom „GVA Autlets“, jednim od najznačajnijih autlet operatera u Evropi.

    Fešn Park Autlet Centar je deo „Ritejl Parka“, kompleksa površine 60 hektara, koji će se sastojati od „keš end keri“ hipermarketa, „uradi sam“ koncepta, salona nameštaja, prodavnica kućnih aparata i logističkog centra.

    Zakupci prostora u inđijskom autletu su neke od najpoznatijih svetskih robnih marki, kao što je Tomi Hilfiger, Mis Siksti, Riplej, Najki, Timberland, Petrof, XYZ kao i brendovi iz portfolija Sportina grupe, Ges, Adidas, Konvers, Bata.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE